dilluns, 12 de gener del 2015

Entitats ambientals d'Olesa s’organitzen per senyalitzar camins i fonts del municipi

Entitats ambientals d'Olesa senyalitzaran camins i fonts aquest diumenge

Per fer fer aquestes activitats, es compta amb les entitats locals Xino-Xano, Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà , UEC, CAU i l’ADF-Olesa, que promouen tot tipus d’actuacions a l’entorn natural del municipi, sempre amb el suport de l’Ajuntament.


L’activitat, que es durà a terme el proper dia 18 de gener,  forma part del projecte “Fonts i camins”,que impulsa el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olesa i que consisteix en la implicació de persones i entitats locals, com a principals coneixedores del terme rural municipal, en  actuacions de conservació i millora de l’entorn natural del municipi. En aquesta ocasió l’actuació consistirà en la col·locació de rètols de fusta per indicar els camins de muntanya i en l’adequació de tot l’espai al voltant de les fonts.

Altres actuacions que es duen a terme dins el projecte són la recuperació i manteniment de corriols, senders i camins del terme municipal.

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat col·labora amb la coordinació i continuïtat del projecte i aporta part del material dels senyals que han estat pintats per nens i nenes del CAU.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada