dissabte, 28 de març del 2015

Esvoranc a les Ribes Blaves


I finalment havia de passar. Des del CMRO feia temps que ho deiem! La carretera d'accés a la urbanització de Ribes Blaves s'està "desfent". Vet aquí que la solució és asfaltar-la de nou! ERROR! Asfaltar-la comportava afegir més pes i deteriorar-la encara més! Solament amb el pes que va aplicar la màquina de pisonar l'asfalt ja són moltes tonelades. Doncs finalment ha cedit la carretera, ja que una part estava en voladís!

El problema també l'hem d'anar a buscar als orígens! Les persones o empreses que van decidir fer d'aquest aflorament únic al món d'un abocador de matèria orgànica i tot tipus de deixalles! I per acabar-ho de rematar, doncs fer una carretera d'accés a les cases il·legals que conformarien la urbanització de Ribes Blaves! (Per cert, la urbanització de Ribes Blaves encara és il·legal !!!).

Solucions:

Des del CMRO reivindiquem, altre cop, desplaçar-la de lloc, uns 15-30 metres cap a l'oest. Fer un mirador, proposar instal·lar uns panells didàctics, etc. Amb això aconseguirem evitar futurs esfondraments, i per altra banda, doncs donar valor a l'aflorament únic de les Ribes Blaves. Patrimoni dels Olesans, patrimoni de Tots!

Doneu-nos propostes de millora del lloc a través dels comentaris d'aquesta publicació, és a dir, al final de l'escrit i nosaltres ho traslladarem a l'ajuntament. 

Esfondrament d'aquesta setmana

Esfondrament d'aquesta setmana

   
         Esfondrament d'aquesta setmana




Enllaços web que parlen de l'aflorament:
















1 comentari:

  1. Compteu amb mí per a qualsevol cosa, i parlem-na abans d'anar a l'ajuntament

    Lluís Checa

    ResponElimina