dilluns, 1 de juny del 2015

Caminant amb consciència plena, ioga a la natura

Ahir diumenge ens vem trobar al Porxo de Santa Oliva un bon grapat de persones disposades a compartir un matí de consciència i natura. Ens vem dirigir cap al carrer de Santa Oliva i, abans d'enfilar la Riera de les Comes, en Fèlix ens va explicar en què consistiria la primera part de la sessió. Caminar en silenci i sense propòsit, lligant la respiració amb les passes: una, dues tres...(inhalo) una, dues, tres...(exhalo) i així successivament. D'aquesta forma vem anar fent camí cap a la segona parada: la vinya del Boter, on la verdor dels pàmpols i els menuts gotims de raïm ens van donar la benvinguda. 













































Poc a poc, com una processó de formigues, vem anar baixant acompanyades pel so de fons d'una música de tambors, lladrucs i d'altres animals. Aquí el mantra que ens ajudava a mantenir-nos presents era "jo sóc aquest instant...jo sóc aquest instant...jo sóc aquest instant...". 



















Finalment enfilant direcció a can Llimona vem arribar a la darrera parada, a casa de l'Antònia, on la Natàlia ens va fer una classe suau de ioga. Aquest indret és com aquells miradors on podríem quedar-nos embaladits durant hores observant el paisatge. 















La classe va començar amb moltes interferències externes però com per art de màgia tot es va anar aquietant. La respiració i el moviment del nostre cos, a partir de les diferents postures de ioga ens van conduir fins a la meditació i la relaxació final. 


































Ha estat una experiència molt gratificant que esperem poder tornar a repetir ben aviat! Moltes gràcies a tot i totes per la vostra presència, i un especial agraïment al Fèlix per les seves sàvies paraules i a l'Antònia per obrir-nos les portes de casa seva. Sat Nam _/|\_

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada