dilluns, 8 d’agost del 2016

2n dia del taller de pedra seca. 30 de juliol

El dia 30 de juliol ens vam trobar al Parc del Porxo de Santa Oliva a les 8.00 hores per començar la segona jornada del segon taller de pedra seca.

Sortíem a peu des del Parc del Porxo fent camí cap a la zona de treball. Els acompanyava el Joan. Prèviament el Joan havia anat a portar material. El Jaume va pujar amb cotxe.

Com a tasca principal va consistir en netejar de vegetació la barraca. Després es va descalçar la paret oest de la barraca i vam descobrir el mur original que aguanta l’embigat de fusta. També vam amuntegar els còdols  solts que van sortir en aquesta paret al costat i per mides, de mida gran i de petita. En van sortir molts.

A les 10.00-10.30 vam parar per esmorzar. El CMRO va aportar refrigeri per refrescar-nos. Van venir convidats a l’esmorzar part de la família Duxans.

Un cop acabats d’esmorzar vam seguir amb les tasques de descalçament de la paret oest i també el Quico, en Joan Gil i el Joan Soler van treure la terra que hi havia a l’interior de la barraca i que va caure del sostre en desprendre’s una biga malmesa. Aquesta terra servirà per tornar a tapar la teulada.

Als volts de les 11.45 h acabàvem la jornada de treball. Tornem el dia 13 d’agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada