diumenge, 5 de maig del 2019

Homenatge al Jaume Morera i retorn de EL BUTLLETÍ 14 anys després...




Més de 50 persones han participat a la ruta homenatge dedicada a l'historiador local Jaume Morera i Guixà un any després de la seva pèrdua.
Una primera part de la sortida s'han visitat les barraques olesanes del pla de can Llimona i després s'ha completat amb una ruta urbana per cal Puigjaner, el baluard del castell, la portalada renaixentista, els enteixinats de la plaça Reverend Massana i l'acte ha acabat amb un refrigeri a la seu social del Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà, al carrer de l'Església, 39. També hi ha hagut un moment molt emotiu quan s'ha publicat, 14 anys després sense fer-se cap, el número 67 de El Butlletí de l'entitat dedicat monogràficament al Jaume.
La ruta ha volgut visitar diferents espais patrimonials en el qual el Jaume Morera hi va treballar fent recerca juntament amb l'equip del Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà. L'acte ha comptat amb amics i amigues, socis i sòcies així com també diferents regidors de l'ajuntament i l'alcaldessa.
La voluntat de la Junta de l'entitat és publicar periòdicament nous números d'aquesta revista amb l'aportació de totes aquelles persones que vulguin aportar algun article. Només cal posar-se en contacte amb l'entitat.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada